Meekijken met de online cursus kan op 3 manieren

onlinecursusVeel hulpverleners zijn nieuwsgierig naar de online cursus van DementieOnline en willen deze graag op proef doen. Helaas is dit niet mogelijk. Wel zijn er verschillende manieren waarop u toch een goed beeld kunt krijgen van onze online cursus.

1. Bekijk het filmpje over de cursus 
Op de informatiepagina over de cursus vindt u naast uitgebreide informatie een filmpje met uitleg over de cursus. Hierin ziet u hoe de communicatie tussen cursist en coach in zijn werk gaat.

2. Kijk mee met een cliënt die de cursus volgt
Daarvoor heeft u alleen zijn of haar inloggegevens nodig. Vervolgens kunt u thuis inloggen en de cursus bekijken. Enig geduld is wel een vereiste: een volgende les wordt pas beschikbaar als uw cliënt de reactie van de digitale coach heeft geopend.

3. Nodig een coach van DementieOnline uit om een presentatie te geven over de cursus
Hij of zij laat de cursus zien, licht deze toe en beantwoordt vragen. De presentatie geeft u goed inzicht in de opzet en inhoud van de cursus, zodat u weet waar u uw cliënten naartoe verwijst. Heeft u interesse in zo’n presentatie? U verzamelt minimaal 12 geïnteresseerde collega’s en meldt zich vervolgens aan. We maken dan een afspraak om op uw locatie de cursus te presenteren.

Aanmelden kunt u doen door het contactformulier in te vullen en daarin duidelijk te vermelden dat het om de presentatie voor professionals gaat. Wij horen ook graag in welke van bovengenoemde opties u interesse heeft.