DementieOnline naar nieuwe technische omgeving

Geachte (ex)deelnemer aan DementieOnline,

U bent (ex)deelnemer aan de digitale cursus van DementieOnline,

DementieOnline zal met ingang van 1 maart 2018 doorgaan in een nieuwe technische omgeving. De oude versie van DementieOnline – waarmee u de cursus heeft gedaan of nog doet – wordt dan onbereikbaar.

Mocht u over het door u gemaakte huiswerk en de reacties van uw digitale coach willen blijven beschikken, dan adviseren wij u voor 1 maart 2018 nog een keer in te loggen en de informatie uit het systeem te halen. U kunt het bijvoorbeeld kopiëren in een Word-bestand en op uw computer opslaan.

Kosteloos nieuwe inlog voor (ex-)deelnemers
Vanaf 1 maart 2018 kunt u ook niet meer inloggen met uw oude inloggegevens.

Bent u nog bezig met de digitale cursus, dan adviseren we u die voor 1 maart 2018 af te ronden. Lukt dat niet, dan is het verstandig het gemaakte huiswerk tot dan en de reactie van uw coach uit het oude systeem te halen en op uw computer op te slaan.
Als u op 1 maart 2018 nog bezig bent met de cursus dan krijgt u automatisch een nieuwe inlogcode van ons toegestuurd in de eerste week van maart 2018. Uw huiswerk en de reactie van uw coach is in het nieuwe systeem niet meer aanwezig.

Wilt u als ex-deelnemer nog lessen willen bekijken van DementieOnline, dan is het mogelijk bij ons kosteloos een nieuwe inlogcode aan te vragen waarmee u weer toegang krijgt tot de lessen. Het door u gemaakte huiswerk is daar echter niet meer aanwezig. U kunt uw aanvraag mailen naar info@dementieonline.nl.

Hebt u nog vragen, dan kunt u daarvoor mailen via info@dementieonline.nl.