Kijkje in de online cursus op Alzheimerdag Friesland

Op zaterdag 20 september kunnen mantelzorgers op de Alzheimerdag Friesland gratis de online cursus van DementieOnline uitproberen. DementieOnline is op de dag in Heerenveen aanwezig om informatie te geven over de cursus. Een van de online coaches van DementieOnline beantwoordt bovendien vragen over dementie en mantelzorg.

De online cursus van DementieOnline is op de Friese Alzheimerdag uit te proberen op een computer of tablet. Zo kunt u ontdekken of de cursus iets voor u is en eventuele vragen meteen stellen. Ook kunt u zich op de Friese Alzheimerdag aanmelden voor de cursus. 

Alzheimerdag Friesland

De Alzheimerdag Friesland heeft het thema ‘Voor elkaar’ en is bedoeld om mensen met dementie en hun mantelzorgers een hart onder de riem te steken. Bovendien biedt de dag gelegenheid om anderen te ontmoeten en ervaringen te delen.

Praktische informatie

De Alzheimerdag Friesland vindt plaats in en om het Posthuisttheater in Heerenveen en is gratis toegankelijk.  In verband met de beschikbare ruimte is aanmelden wel gewenst. Dit kan via www.tinz.nl. Hier vindt u ook meer informatie en het complete programma van de Friese Alzheimerdag.